Noua Gamă FTXB-C, RXB, de la Daikin: Economie Eficientă Și Economie De Energie
Calitate Maxima la prețuri mici, cu noua gamă FTXB-C RXB de la Daikin, Aer Conditionat in Constanta, split de perete, design deosebit, performante pe masura.

 

FTXB / RXB Aer Condiționat de tip split montat pe perete

Disponibil acum de la Instal Electroclima, combinând confortul perfect, sunetul redus, controlul ușor și aerul curat oferind o soluție de aer condiționat eficientă, noua gamă FTXB a spliturilor de  perete de la Daikin este vanduta exclusiv prin parteneri en-gros aprobați de Daikin Roamania.
 
Cu capacități cuprinse între 2-6kW și temperaturi de funcționare de -10 de răcire și de încălzire -15, FTXB este ideal pentru o serie de aplicații, de la livinguri și dormitoare până la birouri mici, magazine și restaurante.
Proiectat și fabricat în Republica Cehă, Europa, combinația dintre o pompă de căldură aer-aer și unitatea interioară montat pe perete oferă o soluție interesantă de energie regenerabilă. 
Capabil să creeze un climat interior perfect, indiferent de vreme sau de timpul anului, această nouă gamă de aer condiționat de pe perete este de asemenea capabilă să reducă facturile de energie pentru un utilizator final.
 
"Folosind tehnologia de ultima generatie, Daikin a fabricat FTXB-C pentru a oferi o solutie maxima si un control precis la un pret foarte competitiv"

Perfect Comfort

Un panou frontal plat, elegant, se combina ușor cu orice decor interior forate usor de curatat. Baleiajul Orizontal
 se deplasează în sus, jos, asigurând o distribuție eficientă a aerului și temperaturii în întreaga cameră, eliminand "zonele reci". 
Mai mult, modul turbo presipune ca, cameră se poate încălzi sau se răcii forte rapid, asigurand un confort maxim în câteva secunde.

 

Zgomot redus

 
Cu o presiune sonoră de până la 21 dBA, noul FTXB-C funcționează aproape neobservat, asigurând o atmosferă calmă și liniștită, indiferent de ocazie. 
Descrise de Daikin ca " zgomutul in șoaptă", noul FTXB-C este considerat "o demonstrație clară a inovării si dezvoltarii pentru care Daikin este renumit".

 

Control ușor

Telecomanda cu infraroșu vine complet cu o funcție de temporizare, permițând unui utilizator să programeze unitatea de pornire sau oprire atunci când doresc. 
Pentru proprietarii, aceasta înseamnă ca puteti programa unitatea să lucreze într-un timp adecvat stilului lor de viață personal.
Cu funcționalități deosebite, utilizatorul are control complet.

 

Aer curat

 
Filtrul fotocatalitic de titan apatit Daikin îndepărtează particulele de praf din aer și descompune mirosurile de tutun și de casă, de exemplu. 
De asemenea, captează și chiar dezactivează substanțe chimice organice dăunătoare, cum ar fi bacteriile, virușii și alergenii, pentru a vă asigura că vă bucurați de o cantitate constantă de aer curat.

 

De ce să alegeți Daikin?

 La nivel global, Daikin este renumit pentru abordarea de pionerat în dezvoltarea produselor de aer conditionat cat si pentru calitatea și versatilitatea de neegalat a soluțiilor sale integrate. 
Cu mai mult de 90 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea tehnologiilor de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură.
"Daikin Romania fiind încântat să colaboreze cu Instal Electroclima, distribuitor de top in Anul 2016-2017 si numai  împreună vom putea continua să construim reputatie odata cu livrarea la cel mai înalt nivel, a serviciilor tehnice și de asistență pentru clienți pentru Daikin Aer Conditionat
 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Instal Electroclima.ro  +04 0723637077 sau prin e-mail  - [email protected]