Oferta Garantie Extinsa 5 Ani Gratuit

Garantie extinsa de 5 Ani pentru echipamentele vandute si montate de catre Instal Electroclima SRL

Campania promotionala "Electroclima 5 Ani garantie extinsa" se desfasoara pana la data de 31 August 2018

Pentru a participa la campanie, trebuie sa achizitionezi pana la data de 31 iaugust 2018 unul sau mai multe produse din categoriile Echipamentele de Aer Conditionat  Rezidential, sa pastrati documentele de achizitie. 

“REGULAMENTUL CAMPANIEI
  1. ORGANIZATORUL si REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei “ 5 ani garantie pentru Echipamentele de Aer conditionat din gama residential ” este Societatea Instal Electroclima Srl., persoană juridică română, cu sediul în Oraşul Constanta, strada Vulturului, numărul 8, judeţul Constanta , înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanta sub numărul J13/3922/2017, Cod Unic de Înregistrare 38603327, reprezentată de Director Eremia Emil

Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare “Regulamentul”) obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe website-ul,  http://www.instalelectroclima/Blog/, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, precum şi dreptul de a suspenda şi/sau înceta desfăşurarea Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala, precum si de a şi actualiza prezentul Regulament înainte de intrarea în vigoare a modificărilor. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 (douazecisipatru) de ore inainte de intrarea lor in vigoare.

2. DENUMIREA CAMPANIEI. ARIA DE DESFASURARE

Regulamentul Campaniei poarta denumirea “5 ani garantie pentru Echiapmentele de Aer conditionat din gama rezidential”, Campania fiind organizata si se va desfasura in doar in cadrul companiiei noastre, si pentru echipamentele achizitionate si montate din magazinul nostru Online si de catre Echipemele noastre de montaj.

3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Garantia comerciala de pana la 5 ani (3 ani garantie legala si 2 ani extragarantie) pentru Echiapmentele de Aer conditionat din gama residential, se va acorda din momentul intrarii in vigoare a prezentului Regulament, respectiv data publicarii lui cu valabilitate pe toata perioada de garantie prevazuta pe factura.

Prezentul Regulament “5 ani garantie pentru Echiapmentele de Aer conditionat din gama rezidential” intra in vigoare incepand cu data de 23 Iulie 2018, ora 00:00:00 si este valabil pentru toate echipamentele vandute si montate de catre  SC Instal Electroclima Srl.

4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Regulamentul ” “ 5 ani garantie pentru Echipamentele de Aer conditionat din gama residential” se adreseaza persoanelor fizice si persoanelor juridice beneficiari finali, care achizitioneaza in scop casnic, incepand cu data intrarii in vigoare a prezentului Regulament, oricare dintre produsele mentionate in prezentul Regulament. Participantii pot achizitiona unul sau mai multe produse participante din categoriile mentionate la Sectiunea 5, neexistind o limitare a numarului de produse sau de participari.

La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, inclusiv, precum si persoanele juridice cu sediul in Romania.

Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a acestui Regulament.

5. PRODUSE PARTICIPANTE

Dispozitiile prezentului Regulament sunt aplicabile urmatoarelor categorii de produse, Echipamente de Aer Conditionat Rezidential. branduri precum : Daikin, Mitsubishi, Midea, Gree, Haier, Fujitsu.

6. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Pentru a beneficia de extragarantia oferita, cumparatorul final trebuie sa achizitioneze cel putin un produs de la Instal Electroclima Srl, conform Sectiunii 5,

La achizitionare, produsul va fi insotit de Certificatul de garantie original acordat pentru o perioada de 5( cinci ) ani.

Pierderea “ Certificatului de garantie comerciala” transmis de catre Organizator, va determina pierderea dreptului la garantia extinsa de 5 (cinci) ani.

Toate conditiile aferente garantiei legale de 3 (trei) ani, precum si respectarea instructiunilor de utilizare din manualul produsului sunt valabile si in cazul garantiei de 5 ( cinci) ani.

Pentru evitarea oricarei neintelegeri, extragarantia presupune: Repararea componentelor electronice defecte in mod gratuit, la momentul solicitarii de service, cu respectarea dispozitiilor prezentului Regulament. Inlocuirea echipamentului cu unul nou,  daca va fi necesar, se va face numai cu acordul importatorului si numai in perioada de garantie legala de 3 ( trei ) ani.

7. CONDITII DE VALIDITATE

Pentru ca Organizatorul sa acorde extragarantia pentru produsul achizitionat, cumparatorul final trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

a. Sa indeplineasca conditiile prevazute la Sectiunea 4;

b. Sa achizitioneze, cel putin unul dintre produsele mentionate in cadrul Sectiunii 5, incepand cu data intrarii in vigoare a prezentului Regulament;

c. Sa se inregistreze pe site-ul Instalelectroclima.ro ca si cumparator in vederea achizitionarii  unui echipament;

d. Sa pastreze Certificatul de garantie original al produsului primit de la Organizator, precum si factura/bonul/chitanta de achzitie a produsului pe toata perioada de garantie (3 ani garantie legala + 2 ani extragarantie), pentru a dovedi momentul achizitiei produsului si inregistrarea acestuia;

e. Produsele electrocasnice achizitionate sa fie utilizate exclusiv in scopuri casnice. Garantia si extragarantia nu sunt valabile in cazul utilizarii produselor in scopuri profesionale in restaurante, bufete, cantine etc.

In cazul in care nu sunt indeplinite toate conditiile de mai sus, garantia de 5 (Ani) ani nu se va acorda cumparatorului final.

8. RESPONSABILITATE

Organizatorul va acorda garantia de 5 (cinci) ani in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Participantii confirma cunoasterea prevederilor prezentului Regulament si isi exprima acordul in privinta acestuia, participarea implicand acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea prin exeercitatarea prezentului regulament in urmatoarele conditii.

- in cazul in care cumparatorul final a efectuat interventii asupra echipamentului, in toata perioada de garantie acordata

- in cazul in care cumparatorul final nu a efectuat revizii periodice a filtrelor de praf conform specificatiilor din manualul de utilizare pus la dispozitie de catre importator. 

- in cazul in care cumparatorul final a efectuat achizitia intr-o alta perioada decat cea mentionata in Regulament;

- in cazul in care cumparatorul final nu poate face dovada achizitiei produsului cu factura/bon/chitanta, Certificat de garantie original si nu poate face dovada inregistrarii produsului, prin detinerea “certificatului  de garantie comerciala ”.

9. DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin participarea la această Campanie, participanţii declară că sunt de acord ca datele lor personale să fie prelucrate de Organizator. Organizatorul se obligă să respecte drepturile participanţilor prevăzute în Legea 677/ 2001, respectiv: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de participant si conform prevederilor legale.

Instal electroclima. prelucrează următoarele date cu caracter personal furnizate de participanţi, si anume: numele şi prenumele cumpărătorului, adresa, adresa de e-mail, număr telefon. Datele sunt prelucrate pentru scopul: executarea obligatiilor prevazute in prezentul Regulament al Campaniei, organizarea si desfasurarea Campaniei, identificarea ca participant la Campaniei pentru livrarea si inmanarea “Cardului de garantie comerciala Arctic”, in scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii.

Organizatorul prelucreaza datele personale cu caracter special ale persoanelor vizate, in functie de mecanismul de desfasurare al Campaniei, precum si pentru indeplinirea obligatiilor prevazute in prezentul Regulament pe baza consimtamantului liber exprimat al acestor persoane.

Datele vor fi dezvăluite persoanei vizate şi Organizatorului Instal Electroclima . Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii vor fi dezvăluite către terţi, doar în cazul în care Organizatorii trebuie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a organizatorului . trimiţând o cerere scrisă pe email la [email protected]

La cererea participanţilor adresată în scris Organizatorului, acesta se obligă:

• Să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

• Să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date;

• Să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Durata prelucrarii datelor va fi determinata de momentul exercitarii dreptului la opozitie a beneficiarului final, dar nu mai tarziu de momentul incheierii operatiunilor de prelucrare in scopurile declarate in prezentul Regulament.

Prevederile prezentei Sectiuni se completeaza in mod corespunzator cu Politicile Instal Electroclima SRL, de prelucrare date cu caracter personal si confidentialitate, care se regasesc in sectiunea “Termeni si conditii” de pe site-ul InstalElectroclima.ro

10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participanti, se vor solutiona pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

11. MODIFICAREA/INTRERUPEREA APLICARII REGULAMENTULUI

11.1. Regulamentul poate fi modificat si completat unilateral de catre Organizator, oricand pana la decizia de incetare a aplicarii.

11.2. Aplicarea Regulamentului va putea fi intrerupta oricand printr-o decizie unilaterala a Organizatorului.

11.3. Campania va putea fi anulata in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dupa anuntarea prealabila a publicului.

In scopul prezentului Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.