Haier Inspira viitorul in climatizare

Haier a anunțat lansarea aparatelor sale de climatizare Dawn împreună cu o serie de alte aparate de aer condiționat. Aparatele de aer condiționat au fost introduse și proiectate în special prin inspirația de la nevoile și cerințele consumatorilor și ținând seama de condițiile meteorologice ale țării. Lansarea are drept scop menținerea poziției lui Haier ca lider în industrie, în special în segmentul aparatelor de aer condiționat și oferă consumatorilor o gamă largă de produse în această categorie.

Noua gama de aparate de aer conditionat vine cu tehnologia invertorului care are ca rezultat capabilități de economisire a energiei electrice și asigură confortul de răcire rapid în timpul verii indiene extreme. Este echipat cu caracteristici de vârf, AC-urile ajută la răcirea camerei rapid și eficient, chiar dacă temperatura ambiantă este de 60 grade Celsius. Având o tehnologie de invertor de 180 grade Sine Wave DC și un motor DC, AC-urile permit consumatorilor să economisească mai multă energie electrică, să asigure confortul rapid și să aibă și o telecomandă.

Lansarea include 21 de panouri de ultimă generație disponibile în cantități de la 0,75 tone la 2 tone. Steaua printre toate este seria "DAWN", înarmată cu caracteristici competitive, cum ar fi tehnologia inteligentă a ochilor, care este o combinație între senzorul uman și senzorul de lumină. Reglează automat frecvența și modul de funcționare în funcție de sarcina termică și ajută la economisirea a peste 65% energie electrică. Acesta este un invertor AC de 7 stele care are capacități Wi-Fi și vine cu un purificator de aer încorporat cu filtru PM 2.5 și un filtru suplimentar de înaltă calitate net. În plus, AC are și o caracteristică Hot-Cold; cu funcție de flux 3D de aer.

Instalațiile de înaltă tensiune, invertoarele Direct Cool de Haier sunt activate cu funcții "Wi-Fi" și o funcție de atingere cu LED-uri de 1 touch, împreună cu o aruncare a aerului de 60 picioare. Aceste aparate de aer condiționat sunt concepute exclusiv pentru a răspunde generației de internet și pentru persoanele care se află mereu în mișcare. Astfel de caracteristici îi ajută pe consumatori să-și folosească aparatele la dispoziția lor și să le controleze printr-o aplicație mobilă oricând și oriunde.

Celelalte funcționalități speciale și USP ale aparatelor de climatizare sunt sistem 3D inteligent de debit de aer, cu o capacitate de aruncare a aerului de 40 ft, sistem de aer interior turbo răcit și curat. Tehnologia Turbo Cool este menită să reducă consumul de energie utilizând nivelurile corecte de temperatură și umiditate. Caracteristica curată a aerului interior elimină praful și bacteriile pentru a purifica aerul din interior cu tehnologie de ionizare negativă. Mai mult, AC-urile sunt proiectate special cu un mecanism de reglare a debitului de aer "QUIET", care reduce nivelurile de zgomot la 22dB (A). Pentru o experiență perfectă și ușoară după vânzări, aparatele de aer condiționat au, de asemenea, o garanție completă de 1 an la setul complet și oferă o garanție suplimentară de 11 ani pentru compresor.

Comentând lansarea, domnul Eric Braganza, președintele Haier India, a declarat: "India a fost una dintre principalele piețe vitale pentru Haier și ne-am dedicat în mod corespunzător dezvoltării și progresului nostru în țară. Lansarea face parte din efortul nostru constant de a păstra inovația și satisfacția clienților ca priorități de vârf. Noile game de aer condiționat sunt concepute exclusiv pentru a oferi consumatorilor servicii de neegalat care au o gamă largă de soluții în această categorie. Cu accentul nostru central pe inovarea inspirată de clienți, suntem mândri că am fost consecvenți în inovare printr-o înțelegere completă a consumatorilor ".

Gama completa de aparate de aer conditionat include un total de 21 de modele, 19 split si 2 ferestre AC. 

Euromonitor: Haier este brandul numarul 1 Mondial pentru Electrocasnice Mari sectiunea Volum Vanzari!

10 Ianuarie 2017 – Cea mai reprezentanta institutie mondiala de cercetare de piata EUROMONITOR a publicat oficial rezultatele pentru vanzarile de electrocasnice in piata de retail pentru anul 2016.

Acestea arata ca volumul de vanzari inregistrat de brandul HAIER pentru electrocasnice mari a fost pentru 2016 creditat cu o cota de piata de 10,3% din total la nivel mondial. Aceste cifre plaseaza HAIER ca numarul 1 Mondial din nou, in fapt a 8-a pozitie de top consecutiva din 2009 si pana in prezent.